AlgemeneVoorwaarden Neem contact op met ons

ALGEMENE VOORWAARDEN – HUPPELDEPUP-VZW

Algemeen

Alle bepalingen en afspraken beschreven in deze algemene voorwaarden gelden voor de kampen aangeboden door Zorgboerderij Huppeldepup-VZW. Door je in te schrijven ga je akkoord met deze voorwaarden en met ons privacybeleid.

Info, prijzen en inschrijven

Alle info omtrent de georganiseerde kampen en workshops, alsook de prijzen en de manieren van inschrijven kan je terug vinden op onze website: www.huppeldepup-vzw.be.

Betalen

Betalen voor de kampen kan enkel via onze online reserveringsmodule. Als deze betaling en de inlichtingenfiche bij ons is toegekomen, krijg je hiervan een bevestiging en is je inschrijving definitief. Alle andere activiteiten worden via factuur afgehandeld.

Meebrengen en specifieke informatie

Na de betaling zal je extra informatie toegestuurd krijgen over wat je moet voorzien voor de deelnemer.

Waardevolle voorwerpen

Waardevolle voorwerpen laat je best thuis. Als je ze toch bij hebt, ben je er zelf verantwoordelijk voor. Huppeldepup-VZW kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, schade of diefstal.

Foto’s

Tijdens activiteiten worden door de medewerkers foto’s genomen en filmpjes opgenomen. Die kunnen gebruikt worden in publicaties. Indien je hier bezwaar tegen hebt, kan je ons hiervan schriftelijk op de hoogte stellen.

Begeleiding

We verwachten dat deelnemers tijdens de duur van de activiteit bij de begeleiding blijven en zich houden aan de afspraken en verwachtingen die de begeleiding bij het begin van een activiteit vooropstelt.

Aanwezigheid

Indien er gedurende het kamp of de workshops gerepeteerd wordt aan een toonmoment, verwachten we dat alle deelnemers de volledige periode van het kamp of de workshop (van begin- tot eind uur) aanwezig zijn. Indien dit niet het geval is (door het missen van een dag, het later toekomen of vroeger vertrekken), kunnen we een rol in het toonmoment niet garanderen. De verantwoordelijke heeft hierover het laatste woord.

Aankomen en vertrekken

De activiteiten beginnen steeds om 9u en eindigen om 16u. We voorzien opvang vanaf 8u30. We verwachten dat de deelnemers op het aangegeven speelterrein blijven tot het einde van de activiteit. We vragen ouders die de deelnemers toch vroeger willen oppikken, om dit bij de start van de activiteit te melden aan de verantwoordelijke. Deelnemers jonger dan 14 jaar mogen enkel zelfstandig naar huis, indien dit op voorhand door de ouder gemeld wordt bij de start van de activiteit. Na het kamp is er opvang voorzien tot 17u.

Medicatie

Als je kind medicatie dient in te nemen, bezorg ons dan een attest van de behandelende arts of een kopie van het voorschrift. Laat hier ook duidelijk op noteren wanneer de medicatie dient ingenomen te worden en de juiste dosering.

Verzekering

Alle deelnemers zijn verzekerd tijdens de duur van de activiteit. Meer info over onze verzekeringspolis via deze link.

Annulatie

Annuleren kan kosteloos tot 14 dagen voor het begin van het kamp.

Meer info

– via mail: boerderij@huppeldpup-vzw.be

– telefonisch: 0498/167176