Dagbesteding - Time-out

Dagbesteding - Time-out:


VOOR WIE?

Kinderen en volwassenen met en zonder een beperking kunnen deelnemen aan onze dagbesteding. Samen met onze gediplomeerde begeleiders volgen zij een traject met vooropgestelde doelen.

De jongeren die nood hebben aan een Time-Out of schoolflankerend traject kunnen via CLB of met rechtstreekse aanmelding ook bij ons terecht.

Volwassenen die te maken hebben met burn-out kunnen hier leren om geleidelijk aan aan een werkritme te werken. Stap voor stap gaan we zien waar hun interesses liggen en wat ze op dat moment aankunnen. Waar haal je je energie uit en wat geeft je voldoening? Dit zijn belangrijke vragen om een stap vooruit te maken.Wat ?


Onder begeleiding gaan we aan de slag op de boerderij en helpen we met de dagdagelijkse taken zoals, eten geven, verzorging, training van de dieren.

In samenspraak met de “Helpende Handen”  worden er plannen gemaakt en doelstellingen opgesteld.

Op regelmatige tijdstippen plannen we een evaluatie en stellen we nieuwe doelstellingen. Zo blijven we groeien in dit mooie verhaal.Prijs ?


Het is niet raar dat een plek op een zorgboerderij geld kost. De zorgboerderij is immers geen gewone werkplek. Er wordt rekening gehouden met ieders mogelijkheden en beperkingen.Het is dus redelijk dat de zorgboerderij een vergoeding vraagt. Dagbesteding, begeleiding of Time-out door een instelling of centrum kost immers ook geld.

Maar we willen de kosten wel zo laag mogelijk houden voor de “Helpende Handen”.

Wie Geen VAPH-nr heeft:

En collectief traject wenst, betaalt 15€ per dagdeel.

En individueel traject wenst, betaalt 30€ per dagdeel.

Wie Wel VAPH-nr heeft:

Betaalt voor de dagbesteding 30€ per dagdeel.
HOE AANMELDEN?

We starten met een intake gesprek om elkaar te leren kennen en de doelen voorop te stellen. Deze intake kan je aanvragen per email :

boerderij@huppeldepup-vzw.be